Laatste verslag voor kerst! - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Yara Gilissen - WaarBenJij.nu Laatste verslag voor kerst! - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Yara Gilissen - WaarBenJij.nu

Laatste verslag voor kerst!

Door: yaraoparuba

Blijf op de hoogte en volg Yara

15 December 2011 | Spanje, Barcelona

Hola a todos!

Maar weer eens een verslagje!

Om nog even terug te komen op mijn vorige verslag: Ik was vergeten te melden dat Susan, Joke en ik naar de Spaanse horecabeurs waren gegaan. Een hal vol met hapjes en drankjes die je kon proeven en/of kopen. En bij de entree zaten al 4 proefbonnetjes dus dit was extra leuk! Lekkere dingen gegeten en gedronken en toch weer wat uurtjes omgekregen. Daarna heeeel hard en veel aan school gewerkt omdat er erg veel deadlines en examens op me lagen te wachten. Gelukkig is het moeilijkste examen sinds vanochtend achter de rug en wachten er nu nog 'maar' 3 examens, een presentatie en wat schriftelijke dingetjes op me.

Maar buiten mijn saaie schoolwerk zijn er natuurlijk ook weer leuke dingen gebeurd! Zo is papa langs geweest met Wendy en Senna en dit was natuurlijk supergezellig! Doordat Ryanair veel te vroeg was stonden ze helaas al buiten voordat ik bij het vliegveld was maar dat mocht de pret niet drukken. Wat we hebben gedaan? Shoppen, eten, shoppen, shoppen, shoppen, eten en ehmmm shoppen! Oja en we zijn nog langs de sagrada familia, een kitscherige kerstmarkt en het chocolademuseum geweest:) Maar vooral lang en veel geshopt met uiteraard weer mooie nieuwe kleren, accessoires, een tas met bijbehorende portemonnee etc. Ook papa, wendy en senna kunnen zich helemaal in het nieuw steken dus de shopmissie was zeker geslaagd! Dat ik geen winkel meer kan zien laten we maar buiten beschouwing:P

voor de rest is de herfst hier nu toch wel toegeslagen. Herfst? Ja de herfst! Gele bladeren, vallende bladeren, temperaturen dichter bij de 15 dan bij de 20 graden enzovoort. Niks te klagen dus:)

Dinsdagavond om half 6 zal ik opgelucht ademhalen als mijn laatste examen achter de rug is en dan hoop ik met 39 credits te eindigen in plaats van de vereiste 30. Ik heb dus nog wat speling om eventueel iets niet te halen. Maar ik kan alvast melden dat er reeds 15 credits binnen zijn! De goede weg is ingeslagen!

Rest mij niks meer te zeggen dan dat ik volgende week vrijdag land om 12u op Eindhoven Airport (voor degenen die een welkomstcomité willen vormen: wees welkom;)) omn vervolgens lekker 2 weken te genieten van familie,vrienden,mama's kookkunst, een verwarmde badkamer en slaapkamer, een lekker bed, een bad en de musical Miss Saigon!

Hasta la proxima semana!

xx

• 15 December 2011 - 21:42

Pap:

Hoi sjat.

we zijn vanavond naar koopavond geweest. Nog even wat leuks bij de Zara gekocht.... haha
    Wij hebben ook vijf geweldige dagen gehad. Danke Xxx

• 16 December 2011 - 20:17

Indy :

hoi yara waneer kom je terug dan ben ik weer blij dat ik je weer effe kan zien en we komen als je thuis bent bij marjo komen we effe langs om effe hoi te zeggen tot dan doei xxxxx doei yara tot gauw